Friday

Ada Apa Dengan Sky Jus..

Deehays paling xsuke minum air masak..
Xde rase plain water ni..dah name pun plain water kn..
biasanya dlm 1 ari, Deehays minum air putih ni dlm 500ml jer..
kdg2 xsampai pn..so, cuti ni ingat nk blaja minum air putih..
tp stkt ni plg byk pn dlm 4,5 cawan jer..

menurut GUA air putih ni kn elok untuk..
- menguruskan badan
- meningkatkan kesuburan
- melancarkan sistem pencernaan
- melambatan proses pertumbuhan zat yang menyebabkan kanser
- perawatan kecantikan
- tubuh lebih segar dan sihat
- menyihatkan jantung
- ubat kepada penyakit strok

banyak kan kebaikan air putih ni..untek keterangan lanjut klik sini..

4 comments:

Lizzie Yasmin said...

baca n3 nie, tiba- tiba tingin nak minum air plak.. hehehe.. nak cantikkan kulit hehehe

So Shy Lady said...

sis pun t.suka minum sky jus...tp la ni sis buat target. katakn 1 botol air ni by huk r by cruk sis mesti habiskn dlm ms 2 jam so sis try la juga hbiskn

Lya Colours said...

saya x bleh minum air manis ni
sbb x kene tekak
so dlm 1 hari, saya rasa saya minum dlm 2 botol mineral besa air putih tuh
selain bgs utk kesihatan, awet muda
kot..
hahaha

roe233 said...

hye babe,

just to let u know yang ministry of moment ada buat contest and they just extended the deadline till tomorrow at midnight. harap sudi join. :) InsyaAllah kalau menang, winner gets RM2,000 worth of photography package.


detals ada kat blog roe.. jemput join ya? :)