Monday

Belajar, Belajar & Belajar..

Actually..tak taw nak update ape..sekarang ni betul2 xde idea..
just rasa sedikit serabut sebab sok class dah bermula..
malasnya nk pegi class..tapi sebab esok 1st day confirm-confirm la Deehays skip class esok..
bukan saja2 taw..esok nk Deehays nak jumpa lecturer untuk tmbah lg 2 subject untuk sem ni..
sem ni last sem Deehays..InsyaAllah..so nak taknak..Deehays nak try dapatkan semua subjek iaitu 8 subjek kesemuanya..kalau tak dapat..Deehays kene extend la..Deehays tak nak extend..
rasanya dah lama sangat belajar ni..padahal takde lah lama mana pun..
walau apa pun mintak-mintak esok hari yg baik untuk Deehays..

1 comment:

Lya Colours said...

doa2 lah semoga kejayaan berpihak pada deehays ye =)