Tuesday

Musim Kawen..

bulan-bulan lepas, ada yang melangsungkan pernikahan..
TQ abg google..
hujung2 tahun ni..kawan-kawan ada yang bertunang..
awal tahun depan ada yang dah nak kawen..
boleh kata setiap minggu ada jemputan..
uiks..dijemput ke?!
tengok kawan-kawan tunang, nikah sume..
alaaaa..jelesnya..bukan jeles ape ye..
tapi jeles sebab hubungan yg dibina telah memasuki stage baru..
mesti rasa bahagia kan..
haha..asal Deehays cam tak sabar nak kawen ni..gatal..haha..
masak pun tak reti..bangun pagi pn lambat..ade hati Adihays ni kawen..
memang la belum layak lagi..
plus..mama kata masa belajar belum boleh kawen..orait mam..
duit pun takde camne lah nk kawen kn..

just nak cakap semoga member-member Deehays yang nak naik pelamin tu berbahagia dengan life baru..
yang nak tunang pulak..semoga pertunangan tu akan diakhiri dengan pernikahan..

4 comments:

youhazreenda yahaya said...

yup..stuju...mmg musim kawen...nk sgt n tk sbr nk jd cm dorg jgk kn..
hihi :)

Lya Colours said...

musim cuti2 sekolah ni mmg byk yg langsung
ari sabtu ni lagi la
1/1/2011
ada sedara tunang hari tuh, member kawen je dah 3 org. x tau nk p mana 1

nur said...

MUSIM TAMBAH BERAT BADAN!!

tambah kawan blog ni
jemput ke ALL IN ONE
500mhk

cik.shabah said...

your turn ble pulak dear ;p