Saturday

Slurppp...

Yes!!..akhirnya impian Deehays nk try resipi Oreo Cheese Cake Cik Sherah terlaksana..
Deehays ngn adik Deehays baru je pas siapkan kek tu..just tggu kek tu masak dalam peti ais..
eh?! masak ke?! mesti la bukan tapi takkan membeku pulak dalam peti ais..
tak tahu la ape istilah die..tp kira kene letak dlm peti ais dalam 5 jam sebelum dihidangkan..
tak sabar nk tgk hasil semangat ktrg..org lain tidur, ktrg gedung gedegang kt dapur..hehe..
tq Cik Sherah share resipi..tq nurul tolong angah wat time-time camni..
ini lah rupa oreo cheese cake ni b4 letak dlm peti ais..
nampak sedap kan..mesti la sedap..air tangan anak En. Baha..
hehe..kalau nak try wat kek ni..jom serbu blog Cik Sherah..

3 comments:

Lya Colours said...

woooo tempting !!

fUzAhEeChUl~ said...

hahaha tgk la sape yg hancur2 kan OREO...kah3~~~

dyah pinky! said...

dh lama tengok kat blog sherah tu. tapi asek mls je nak buat.
nnti nak try jugak lah. wee~