Thursday

wE aRe BlOgwAlKeRs...

dah lama xupdate blog..xde la lama pun..baru 4 ari..
rasa malu pulak bile ada yg singgah n entry still tak update..
(ade ke org perasan?)..
blogwalkers ni ade mcm2 jenis..
ada yg sekadar singgah dan meniggalkan jejak di cbox o shout box..
ada yg akan mengimbas sekali lalu..scanning la kata kan..
ada juga yg sudi meluangkan masa membaca entry..
dan seterusnya meninggalkan comment..
walau apa pun jenis blogwalkers tu..
jutaan terima kasih kerana sudi mencemar duli ke ruang yang tidak seberapa ini..
maaf dipinta kalau lewat mengunjungi blog2 kalian..
almaklum la..wireless kat bilik tidak sekuat mana..bila ada tu pn dah cukup baik..
kalau kuat pun biasanya dlm 12mlm ke atas..
kelas pukul 8 pg..jadi nk stay up tu kene tgk keadaan..
pape pun..thanks sume...

3 comments:

Lya Colours said...

saya dtg baca entry
hehe

iEyLa said...

erm..update jgn xupdate..
klu background kat post tu xtransparent lg rmai nk comment t..
hehe...just opinion..jgn marah eyh..hehe

cik.shabah said...

datang,baca,komen dan tinggal jejak kat sini.hehe ;p

p/s : apdet la selalu dear ;)