Sunday

Bertahan lah wahai mulut...

sedihnya..sekarang jam kt laptop menunjukkan 6.12 pagi..baru bangun tdo pkul 5.30 tadi..
kalau ikut perancangan, malam tadi patutnya nak stay up..nak settle kan assignment yang due date hari isnin ni..tapi entah macam mana entah..baring-baring terus terlelap..tension nye..sedar-sedar dah pkul 5.30..waaaa..tak siap jugak assignment tu..padan muka..sapa soh buat keje last minute..cam ni la jadi..baru ingat hari ahad yang indah ni nak bersenang-senang..tengok movie ke..keluar makan ke..alahai..hancur berderai segala angan-angan..memang kene buat jugak la hari ni..

nk keluar makan..dari semalam terbayang-bayang kan....
  • nasi lemak malinja
  • actually ni nasi lemak kt mali's corner..tp ktrg kt uni dah terbiasa panngil nasi lemak malinja..sedap sgt2..dah la Deehays ni pecinta nasi lemak..memang teringin habis ni..da bape bulan tak makan.. famous nasi lemak ni rupanya..terkejut Deehays bila google kt internet ada rupanya Mali Corner's dlm internet..
  • float root beer A&W
  • tak taw la org lain makan A&W ke tak..kalau member2 Deehays cam tak makan jer..tp Deehays siyes suka A&W ni sebab float root beer tu my favorite..hari tu try wat sendiri tp xsedap..sbb beli ice cream murah kot, ice cream sinngit..siyes teringin minum air ni..
  • cheesy wedges KFC
  • Deehays mmg die hard fan kentang..leh kata almost every day makan kentang..xcaya?!..kene tanya member2 Deehays la..cheesy wedges ni antara yg mmg xleh ketinggalan lah kalau mkn kt KFC.. kalau beli yg small memang xcukup..bestnya kalau dpt makan skrg..
  • cut potatoes carl jr
  • ni lg 1 kentang kegilaan Deehays..sedap sgt kentang ni..kalau mkn kentang carls jr. ni je pun dah kenyang..tp carl jr bkn sume tmpt ade..tp sbb hari jumaat hari tu baru mkn..xde la teringin sgt kentang ni..tp kalau dpt memang sonok la..
  • Mcflurry Oreo McD
  • yang ni menjadi igauan Deehays dr semalam..sedapnya ice cream tu bile melt dlm mulut.. sedapnya..sedapnya..speechless..
  • Tira Chino Big Apple
  • last but not least, si donut Big Apple ni mmg dah amek hati Deehays since mkn 1st time dlu especially Tira Chino ni..Tira Chino yg donut no 6 tu.. tiramisu flavor tu.. kalo dpt oreo flavor pn sdp..

Bestnya kalau dpt makan semua2 ni..actually byk lg makanan yg bersarang dlm kepala otak Deehays ni..tp paling penting kena siapkan assignment ni..alamak..dah pkul 7..apa Deehays wat ni..google makanan plak..patutnya google assignment..gtg..


nota hati : harap2 Mr Chelsea baca entry ni..faham kah dia maksud tersirat di sebalik entry ni..
eh..kalau ada sape2 nk belanja pn best..makanan-makanan ni mmg dah sedap tp kalau org belanja laaaaaagiii sedap..erk?!~~

2 comments:

Ayuni said...

awsk, lagu kt cni bestlh!!!!!

Lya Colours said...

hoih apa ni bagi org laparrrr
ggrrrr