Sunday

Full of love..

alahai..4 mission 1.1.11 tak berjaya dipenuhi..Deehays just dapat siapkan kek, solve the puzzle dan langsaikan hutang blogwalking jer..mission siapkan assignment xberjaya..malas la nak baca case..panjang kot..kek pn baru siap pkul1 tdi..tapi jujur cakap..Deehays seronok wat kek ari ni..Deehays wat kek simple-simple je..kek batik ngn kek cheese oreo..kek batik tu member adik Deehays yg request n kek oreo tu plak untuk kesayangan Deehays..Deehays wat kek tu penuh perasaan taw..ade perasan cinta n sayang..cintakan Mr. Chelsea.. sayangkan girlfriends Deehays iaitu Cik Wawa, Ieyla, Ieda, Cik Eye-me, Zatul..kalau kek tu tak sedap pun, mintak-mintak la perasaan kasih sayang yang tercurah masa wat kek tu dapat cover rasa kek tu..hehe..tapi gmbar kek xdapat nk upload sbb hp tak canggih..

hari ni Deehays pegi wedding sedara mama..Dehays n adik-adik follow je mama..serius bosan masa wedding tu..mama seronok borak-borak tp ktrg ni tak tahu la nak buat apa kat situ..tapi dapat salam pengantin..amek berkat orang kata..hehe..tapi salam pengantin perempuan je la..pengantin laki hulur tangan tapi Deehays senyum jer kat dia..mana leh sambut tangan pengantin laki tu..kalau isteri dia nampak cmne..bahaya..bahaya..hahaha..padahal bukan ada pape pun..hope pengantin baru tu bahagia selamanya..tak sabar lah nak kawen.. mama pun tak sabar nak dpt menantu kan..lalalalala..

3 comments:

Lya Colours said...

xpe la assignment tuh tunda lain hari
keh keh keh

Amy Syaquena said...

Happy New Year..

P/s : nice blog amy follow sini , salam kenal ye :)

eQuRlz said...

seronoknye reti buat kek :) buat la kat eqa 1..