Saturday

Countdown to graduation part 3: Dinner + last class + last kuiz

assalamualaikum semua..sihat?!
dah berzaman tak jenguk blog..blog ni pn dah mcm buku lusuh..
dah reput..tapi buku yg rosak masih boleh dibaiki kan..
so..hope blog ni boleh diperbaiki..tp boleh ke x sebenarnye depend kt sy kn..

semester ni hampir berakhir..semalam (250311) last kuiz merangkap last class..
class semalam agak fund tp agak letih..letih sbb kene jwb kuiz..
kuiz tu byk soalan kene jawab..pening la..nasib baik in group..
lecturer pun sporting..slalu lecturer tu menggerunkan..
dah last class..xtaw la nk sedih ke nk happy..
kalau nk ckp happy boleh tak?
mau tak happy..pasni xpayah bangun pagi-pagi lagi..
tekanan taw bangun pagi-pagi ni..kalau dah pemalas, mmg camtu la..






 lagi...ape nk story yer..haaa..
ari tu dpt dinner invitation..dinner untuk college..
tapi..ade ke patut, dinner hari khamis..die hantar kad ari rabu..
hantar la kad tu awal-awal skit..cam nak xnak je ajak sy ni..
sbb dorang hantar kad tu lambat, sy terlepas pegi dinner tu..
sbb malam yang sama, dah janji ngn kawan-kawan nak mkn sama-sama..
kan dah rugi..hmm..xde rezeki..nk buat macam mana kn..=(

nota hati: dinner pas exam nak pakai baju ape..


1 comment:

Lya Colours said...

uih lama x update velog yeee