Wednesday

I NeEd hElp

assalamualaikum semua..dah lame sangat xupdate blog..ade la dekat sebulan..sebulan ke?
tipu la kalo sebulan..baru je dlm semingu ke 2 minggu..
mesti blog saya dah semakin kurang pengunjung..hmm..ade ke org berkunjung ke blog saye yg outdated ni..
kalau ade..terima kasih sgt2 n maaf blog ni agak ketinggalan sedikit..
tp kalau xde..................................(speechless)

skrg xde class, then lepak kat lab sementara tunngu next class..
hajat di hati nak siapkan assigmnet tetapi beru mengadap 15 minit, saya rasa amat tertekan..
ade sape2 nak tolong saya tak...
saya ada 4 report yang nk kene submit next week + 3 presentation + 1 kuiz...
tolong la saya...plzzzzzzzzzz............

nota hati: nak ckp kt Lucu thanks sbb pilih nama yg saya dah suggestkan..n nk singgah blog Lucu nk releasekan tension..nk ikut x?..

No comments: