Friday

Countdown to graduation part 6: Minggu-minggu terakhir di Taman Ilmu & Budi..

Assalamualaikum…
Kom ape? kombat..bat ape? batman..man ape? mentol, tol ape? tolak..
Lak ape? laksa..sa ape?..haaa..korang sambung la sendiri..letih plak nk sambung..hehe.. 
terimbau nostalgia kisah lalu sekejap..mesti korang selalu nyanyi lagu ni kan..
haa?! tak penah?!..jgn tipu..tak baik taw..=D

Sekarang tengah final..kira tinggal lebih kurang 2 ke 3 minggu je lagi nak menapak kat Garden of Knowledge and Virtue ni..
sebab nak menghargai minggu-minggu terakhir ni, macam-macam sy dah wat..antaranya…
1.      Lepak kat library..
-          Lepak bukan sebarang lepak taw..lepak mesti ada makna..macam….
yaa..betoool!!!!snap sana sini..buat kenangan orang kate..
2.      Pergi masjid..
-          Masjid ni memang datang sekali dua je..jarang sangat masuk masjid ni…tp tak sangka sampai…
*
*
*
*
*
*
nak flash back keratan message dengan Mr. Chelsea.. 
*
*
*
*
*
*
*
Adihays : “ awak..dah azan la..nak solat ni..nak solat berimam…”
Tut..tut..msg masuk..
Mr. Chelsea : “solat berjemaah la sayang…solat berimam tu  solat berjemaah”
Ding-dong…kan dah memalukan diri sendiri..dah lame tak solat berjemaah sampai term jemaah tu pun boleh lupe..macam tak masuk akal kan..tapi masa mesej tu memang tak ingat term jemaah tu..hehehe..
3.      Try luangkan masa dengan girlfriend-girlfriend tersayang..lunch + dinner.. tapi kadang-kadang miss jugak mkn ngn mereka-mereka…sooorrryyyyyy lalinks…jom tengok movie pas exam EOP nak..dah lame kan tak tengok bersama…tak pun kite main bowling ke..karaoke ke..

Nota hati: jom la korang..jom la…

2 comments:

.: iEyLa :. said...

ermm..xleyh la..
aku nk kuar ngan Mr.Liverpool plak..lalalla

Lya Colours said...

hoih report jaga library. menyalahgunakan tempat untuk belajar sebagai tempat camwhore. hehehe