Thursday

Countdown to graduation part 7 : pre-independent

Assalamualaikum…Konichiwa..

Petang tadi baru je lepas exam yg ke7…esok ade last paper…
kire dah merdeka half..hehe
Pejam celik pejam celik…esok dah last paper..
Mintak-mintak esok memang last paper untuk degree..
Jangan la ade paper yg kantoi mase last-last sem ni..
Nauzubillah..mintak di jauhkan…

Hmmm..tiap kali exam mama mesti akan msg..
“dah siap nak pg exam ke? Ingat pesan mama..
tenang, yakin, Allah bersama kite.. 
baca bismillah n doa sblm jawab soalan..
mama n abah sentiase doakan kakngah..”

Esok mesti akan dapat msg cmni jgk..
n hopefully pasni mama akan anta msg len plak..
Cm msg untuk interview plak ke..msg kawen ke..haha..gatal..

And sem ni jadi semakin special sebab dpt gud luck wish dr adik tersayang yg jauh di seberang..
adik belajar kat Jordan..so dah lame tak jumpe dia…
Waaaa..sy rindu same dia..
Ari tu die msg..
“salam.kak ngah selamat amik exam final.
aizzat kt sini doakan kak ngah grad ngan jayanya. 
Him nae!!”

Sweet kan?!..terharu gila masa dapat msg ni..
rasa berkobar-kobar nak habis belajar..
n nk kumpul duet sebab nak pergi tengok dia konvo 2012 nanti..

The worse thing..sy tak cari keje lagi…ALAMAK!!!!!!!!!!!!

Nota hati: nape wireless lembab sangat ni..tak dapat la sign up Jobstreet….

2 comments:

Lya Colours said...

good luck dear =)

Farah D said...

good luck awakk! ;D