Monday

Take five....

Assalamualaikum…moshi-moshi…

Take five kejap lepas lima paper…letihnye exam…masa exam punya lah mengantuk… tak sabar-sabar tunggu lecturer cakap berhenti menulis…padahal tak sempat jawab semua soalan pun…tp..bila sampai bilik je..mengantuk entah ke mana..perasaan nak tidur pun dah lari jauh..balik-balik layan korea…haih…masa exam lah korea tu Nampak appealing.. bila tengah study bantal nampak macam kapas jer…bilik yang panas pun rase cam mendung jer… bila time camni tak nak pulak mengantuk…

Hari semalam rasa agak happy..dapat makan nasi lemak…dapat breakfast sama-sama.. tapi yang tak happynye exam tak dapat jawab sangat..jawab memang jawab..tapi tak confident and banyak goreng jer… goreng dengan tak cukup bahan and sampai hangus pulak tu…letih la lecturer tu baca nanti…plz Dr…bagi markah banyak-banyak….

Owh..lagi satu nak bagitahu jugak..hari ni ade org belanja sy ais krim…sedaaaap…
Nak soh die blanje jugak?! Jom terjah blog dia….

2 comments:

.: iEyLa :. said...

waahh...ade org blnje eskrem..nk jugakla..hihi

Lya Colours said...

dulu masa exam spm , paper sejarah. fuhhh mengantok gila. sampai tersengguk2. nasib baik lulus. huuhuhu