Thursday

13 November 2012 ----> Bachelorette Party

Assalamualaikum.. Konichiwa.. Selamat Pagi..

terajin pulak nak tulis new entry pagi-pagi ni...
tengah dok tengok-tengok gambar dalam hp, terselit la 2, 3 gambar garthering masa Deepavali hari tu..
seroooooonok sangat masa hari itu!!!!!!!!!

secara jujurnya, sejak buat komitment dengan ACCA, memang jarang sangat dapat hang out dengan bestfriend especialy bff dari IIUM .. seingat Syahida la, last jumpa kawan-kawan IIUM masa buka puasa hari tu..

Since that day takde class and public holiday..kami menyumbangkan sunway beberapa ribu rupiah untuk bergelar athlete.. satu hari tu kami hang out together and try main semua permainan yang ada dalam Sunway Pyramid tu..takde la semua..some of jer..hehehe..

Nak tengok gambar tak?.. tgk dekat blog Cik Ieyla la... hehehehe


No comments: