Tuesday

Miss Glory falling in love with Mr. Chelsea


Assalamualaikum semua!!!

Since raya hari tu memang dah x pernah buka or update blog. Bukan tak nak, tapi coverage internet yang sangat memilukan membantutkan niat. Tapi hari ni, ade someone yang sudi pinjamkan broadband beliau, so.. boleh la update sikit-sikit.

Sebenarnya, banyak sangat nak story about our Big Day. Bukan untuk show-off tapi just sebagai ingatan dan memori diri sendiri. Betul cakap orang, prepare wedding is stress. Stress due to time always ticking, stress due to pressure around you and others. Lain orang, lain pengalaman.

Tapi memang tak boleh dinafikan, once kita ada planning nak settled down, Allah sentiasa memudahkan kita dan memurahkan rezeki kita. Tapi setiap rezeki ada ujiannya. Tu lah lumrah alam. Setiap B2B mesti melaluinya. Mungkin tak semua merasainya tetapi mostly mesti rasa. Sebab perbualan bersam-sama rakan yang telah mendirikan rumah tangga, ramai yang mengakuinya especially bagi kami-kami yang money constraint ni..hihi..

I’ll spend some of my time to dedicate my experience in this blog to remind me the wonderful of wedding preparation. Until then, waiting for my next entry….

1 comment:

.: iEyLa :. said...

menunggu entry seterusnya...