Friday

Undangan Perkahwinan Kami...

assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
hari ni mesti semua gembira kan..today is Friday.. esok cuti!!!!!!!

hmmm...hari ni nak story apa pulak ye...syahida nak story pasal kad kahwin la...
sebab tadi baru lepas distribute kad kahwin dekat boss..hehe..

kad kahwin memainkan element penting dalam wedding preparation..
actually takde lah penting mana..tapi bagi family syahida, Ia sangat penting..
Mama dan abah agak menitikberatkan pasal kad kahwin ni..
sebelum Syahida decide untuk kahwin lagi..syahida dengan mama selalu discuss pasal kahwin..
dan kami memang ada persamaan dalam hal ni..
kami nak kad yang simple tapi nice..ada ciri-ciri macam kad khawin orang dulu-dulu...
Abah memang tak nak kad yang colourful tu sebab abah kata nanti abah segan nak jemput kawan-kawan abah..hehe..

inilah hasilnya.....

pesanan syahida..jangan bertangguh-tangguh...sebab kadang-kadang supplier kata kad siap dalam 2 minggu tapi biasanya lebih dari masa yang dijanjikan..

supposedly, syahida buat kad dekat kedai SS(bukan nama sebenar) tapi last-last syahida burnkan deposit dekat SS dan tempah kad dekat Officemart... syahida face banyak difficulty masa deal dengan SS.. salah info la..staff mc la.. harga mula-mula lain, lepas tu lain.. maybe part of salah syahida dan Mr. Chelsea.. tapi part of salah mereka juga..

so, last-last kami decide tempah kad dekat tempat lain n kami jumpa Officemart..harga berpatutan.. nak bincang pun lebih mudah... so, survey awal-awal dan tanya harga kad betul-betul.. kad syahida ni harga dia dalam RM0.70- RM0.80 sekeping..bergantung berapa jumlah kad kita..lagi banyak lagi murah..

psssstttt : mama puas hati dengan pilihan kad syahida n Mr. Chelsea... cantik tu tak tp nice tu ada kan?.. :)

1 comment:

Lya Colours said...

wah dah nak kawen. tahniah2